Heldige meg :)

Hvorfor jeg er heldig?

Jo, det skal jeg si deg…i dag er det fredag. Og da bør en jo gjøre rent, bake litt m.m.  men vi hadde ikke hverken arbeidslyst, eller ork noen av oss i dag, så da koser vi oss bare i stedet. Hvor mange kan gjøre det liksom? ☺️

 

Etter noen dager med litt forskjellige gjøremål, så hadde jeg lyst til å gå en tur i dag. Det var regn i lufta, grått og bløtt, men det gjorde ikke noe.

Ikke en gang at det begynte å bøtte ned, som mannen min sier. Det plaskregnet, så jeg ble rimelig våt kan du si. En kort liten tur ble det, men godt var det..

Men hadde selvfølgelig regnjakke på, men ikke regnbukse.

 

Nå ser jeg det er opphold ute, så jeg få gå i kjelleren og legge det våte tøyet i tørketrommelen…

Bare vent litt, så er jeg straks tilbake 😉

 

 

Her er jeg, bustete og sliten/utmatta 😄

 

Gjøremål denne uka, har vært en tur på Kyrksæterøra, rydde bort kvist, male, matlaging, klipping av bærbusker, strikking og en del hvile.

Vi har også hatt middagsgjester sist søndag, og det var koselig. Søstra til Olav og mannen er ute i huset sitt lenger oppe i bakken, og da er det fint å treffes litt mer.

Olav lagde deilig hønsefrikasé.

 

Du skal få flere bilder av uka her.

Vi har en del besøk i hagen nå, for jeg tror de synes det er trygt å holde seg ved husene nå i disse jakttider.

Olav fjernet en syrin, så nå er det enklere å vaske vinduet der igjen, og vi kan sitte i solveggen der til våren.

Han fjernet de nederste greiene på furua, for den skal også legges ned etterhvert.

Vi har hatt litt finvær innimellom..

På vei til Kyrksæterøra tirsdag

Etterpå lånte Olav Atv med henger av naboen, så da fikk jeg være eksosrype også 😉

Hvile med naturprogram på tv

Jeg fikk vasket kjøkkenvinduene, og skiftet til høstgardiner

Maler litt på bildet til sønnen min, men så langt, så er det ikke noe som kommer på hans vegg. Dårlig på å male etter bilder jeg. Skal gi det et forsøk til, men dette er ikke artig maling. Der er storesøstra mi en kløpper, så jeg tror han får spørre henne 😉

I går fikk vi klippet bærbuskene

Det ble en del vind, så det regnet løv 😀

 

Vafler og rips i går

Cruiseskipene passerer i leia. Burde tatt med speilrefleks, men du ser lysene da 😉 Aidabella

Etter alt dette skjønner du nok selv at vi trenger noen hviledager 😉

 

Hadde noen sagt til meg for noen år tilbake at jeg skulle orke så lite, da hadde jeg ikke trodd på dem.

 

Men i utgangspunktet har jeg egentlig ikke orket det jeg har gjort en gang. Kroppen er så i ulage, og så tom for energi at det er skremmende.

Før så var det godt å presse seg, men nå gjør det bare kroppen værre, så jeg passer på å ikke komme opp i høy puls, da kommer smertene i både rygg og bryst, så jeg må legge meg. Motsatt av alt en har lært…at aktivitet gir energi og kondis. Ikke for meg nå ihvertfall 😁

Venter fortsatt på å høre fra St. Olavs hospital, så i går ringte jeg og sjekket om de hadde fått henvisning, men de fant ikke noe på meg. Så hva som har skjedd vet jeg ikke men tok kontakt med legekontoret, så de skulle få legen min til å sjekke opp.

 

Er jo mye trøbbel med meldinger og div som ikke kommer fram via Helseplattformen, så en må følge opp selv. En mnd siden jeg var hos legen, og selv om jeg vet at jeg ikke får time så fort, så får jeg det ihvertfall ikke når de ikke har mottatt henvisning.

 

Sånn går no dagan her i Huset, og da kommer jeg tilbake til hvorfor jeg er heldig.

Til tross for at jeg helst skulle vær frisk, jobbet, og hatt normale dager, så kan jeg ikke annet enn være glad for at jeg fikk innvilget uføre for noen år tilbake, slik at jeg kan ta dagene mye som de kommer.

Ikke alle dager er like, og når vi bor som vi bor, så må vi jo gjøre ting både ute og inne, og da kan vi ikke bare sitte i sofaen…eller ligge, som jeg må gjøre mye nå.

 

Ikke fordi jeg har lyst, men fordi det er det eneste kroppen vil nå.

 

Kjenner at jeg hviler lite når jeg ligger også, det er noe i kroppen som stresser hele tiden.

Derfor har jeg ikke brukt tid og krefter på hverken å blogge, eller lese blogger.  Har ikke overskudd til det. Tenkte egentlig å bruke tid på det i dag, men kjenner at når jeg har skrever dette innlegget, så må jeg legge meg litt igjen.

 

Det er mange ting å gjøre, med både bilder og album jeg skal lage, men det går ikke nå.

 

Jeg tenker på alle dere jeg følger på blogg, men håper å komme sterkere tilbake med å lese hos dere etterhvert.  Stikker innom en og en i ny og ne 😉

Skulle vært en tur hos Bforb Ingvild også, men må vente med det kjenner jeg.

 

En liten oppdatering fra meg, sånn at du ikke tror jeg har sluttet å blogge.  😉  Nå har jeg holdt på lenge nok, og kvalmen kommer sigende, så sofa, here I come 😀

 

God fredag, og helg..hvis du orket å se og lese helt hit 😀

 

 

Titt tei, her er jeg 😉

Bare kort innpå for å vise deg mine to siste malerier ☺️

Finner litt tid innimellom, så jeg får malt litt.

I dag ble det dette

På lørdag dette

Koser meg med å male, og bruke forskjellige teknikker.

Ikke noen favoritt enda, men noen jeg føler jeg takler bedre enn andre ☺️

 

Enda et prosjekt i mål 😀

Jeg er lite her inne for tida. Har måtte prioritere andre ting som du kunne leste HER

Har så lite energi og ork, og hodepine hver dag, så pc,n blir lite brukt. Ikke orker jeg så mye tlf heller. Men skal prøve å få lastet inn bilder fra de siste dagene.

Har faktisk fått ferdig trappa – endelig! Den ble jeg ferdig med i går 😀

Da er hele trappa ferdig med teppeflis. Så godt å komme i mål ☺️

 

Og det var på tide å skifte sengetøy og støvsuge etter all jobbinga med teppeflis. Det støver når jeg klipper og skjærer dem, så det var gårsdagens gjøremål.

Etter litt hvile, middag og litt hvile igjen, gikk mannen en tur til søskenbarnet sitt, og jeg gikk en aldri så liten tur.

Det ble så fint vær, og jeg hadde behov for frisk luft, og å gå en tur alene.

Jeg satt litt nede ved sjøen, hørte på bølgeskvulp, og bare nøt å være til 🥰

Det gjorde godt, og når jeg kom tilbake, satte jeg meg til å male litt.  Stille og rolig i huset, for mannen ble borte lenge han. Noen ganger er det godt å være alene en liten stund, og jeg har jo fortalt deg før at jeg har behov for alenetid, noe det blir lite av så lenge jeg ikke orker å gå så mye tur.

Men da nyter jeg desto mer når jeg endelig klarer det ☺️

Ble nesten ferdig med et blomsterbilde som jeg har holdt på med noen dager. Gjorde siste finish i dag.

Ikke god på å male blomster, så dette er 3 versjon, og da ble jeg litt mer fornøyd. Men langt igjen enda ser jeg. Det er litt bedre i virkeligheten, enn her, men du skal nå få se det likevel 😁

Håper du har det fint, og at du nyter at det er høst. Det gjør jeg…sånn innimellom 😉☺️

Du får en ekte rosebukett også. Den kom mannen hjem med i går 🥰

Prioritering

Lite blogging de siste dagene, og det er fordi jeg har prioritert å bruke energien på andre ting.

Når det er så lite batteri, så må jeg virkelig bruke det riktig, og fredag fikk jeg melding fra naboen på andre siden av sundet her, om jeg ville være med på sangmøte på Kyrksæterøra.

Det var et svensk ektepar som skulle komme, og jeg syntes det hørtes veldig koselig ut, så jeg ba om å få svare lørdag formiddag.

Slik formen var fredag, så orket jeg ikke, for da hadde vi vært på Kyrksæterøra til fotpleie og handling.

Men tenkte at jeg får gjøre så lite som mulig, så kanskje jeg orker å være med.

Våknet lørdag morgen med lavt batteri, men kjente at jeg hadde veldig lyst til å være med henne.  Det begynte kl 16, så det var ikke sent heller.

Jeg valgte å ta en rolig formiddag, kun legging av teppeflis på et trinn, og legge sammen klær. Ellers bare slappet jeg av, og hvilte mest mulig.

Ringte henne ved 11 tida, og sa at jeg ble med henne. Hun ble veldig glad, så klokka 15:10 presis, som hun sa, så var hun utenfor her.

Gunilla og Johan Sigvardsson het de som sang for oss.

Som “gammel” pinsevenn, (mange år siden jeg var med der nå) kjente jeg mange av sangene, og selv om stemmen min ikke er som før, så klarte jeg ikke la være å synge med.

Det gjorde veldig godt å være der, og jeg så på klokka og BB etterpå, at det ikke var høyt stress, så det ga mer enn det tok, så jeg angret ikke på at jeg var med.

Ikke så mange folk heller, og det passet meg fint. Det var skikkelig nostalgi å være tilbake på et godt “gammledags” bedehus. Misjonshuset på Kyrksæterøra.

I dag våknet vi til sol, og 5 grader, og etter en god frokost kunne vi endelig gå oss en fin tur. Det var godt å kjenne at kroppen taklet det i dag.

Vi lånte med oss Nemi og Lillebror, og gikk til hytta til jentene. Måtte hente nøkkel til bommen, så de kan komme inn for å tømme septik til uka.

Olav og Lillebror gikk helt til hytta. Nemi og jeg tuslet rolig etter, og møtte dem på tilbakeveien.

Vel tilbake hos Nemi og Lillebror, ble vi bedt på kaffe, så da satt vi der en times tid også.  Da var det godt å komme hjem og slappe av litt, før jeg lagde en god middag med stekt laks etterpå.

Så trengte jeg en liten time i senga, og nå sitter jeg i godstolen og blogger litt.  Snart skal vi ha kaffe, Ole’s saltkake og fyrstekake. Det må bare tine litt mer først.

Håper du har en fin søndag, det har vi 😉

 

 

 

Båtsesongen er over

I dag hadde mannen bestemt seg for å ta opp båten. Men først fikk han melding fra Atle som hadde fått en hel mengde med sild, så da kjørte han dit, og fikk sild og litt makrell.

Jeg hadde mine planer, så jeg fikk nesten skrapt et trinn til i trappa, men så var det slutt på det jeg tenkte å gjøre.

Han måtte ha litt hjelp, og det blir sild til middag, og litt sild som han saltet.

Min jobb var å gjøre rent i kjelleren etterpå, for sildelukt vil vi ikke ha. Og jeg frøs ned det som skulle i fryseren. Trappa måtte vente 😉

 

Vi har hatt en flott høstdag, og han tok seg en liten tur med båten før han tok den opp ved floa.

Jeg måtte hvile, for kroppen var slett ikke god i dag.  Etter en stund gikk jeg ned til han ved naustet, og da var båten på land.

Så spiste vi lunsj før han gikk ned for å vaske båten.  Jeg orket bare ikke bli med og hjelpe til, så jeg la meg en stund i senga igjen. (Var jeg ikke flink da kanskje?) 😉

Skrellet poteter og gulrøtter før jeg gikk ned ved 14 tida. Da hadde han vasket båten nesten ferdig, og fått den halvveis i naustet.

Først må motoren spyles

Jeg hjalp til med å vaske resten av utsiden, og diverse smøring av ting på båthengeren og motoren. Ikke noe som blir utelatt når mannen gjør båten klar for vinterlagring.

Han er veldig flink, og utrolig nøye…slitsom nøye 😉😁

Men du verden så glad han, og vi er for det når våren kommer. Ikke noe som sitter fast fordi det ikke er gjort rent, eller smurt. Og båten ser jo nesten ny ut.

Er det noen mannen min er god på, så er det å ta vare på tingene vi har.

Presenning over den, så det ikke blir så mye rusk når det blåser og drysser litt fra taket m.m

Vi ble ferdige ved 15 tida, og da var jeg glad jeg hadde gjort klar for middag, så det var bare å sette det på koking.

Sild er bare veldig godt, og alle rundt meg her, synes det er rart at jeg er så glad i det.  Har jo ikke vært vant til å spise det før jeg kom hit til trøndelag, men jeg synes smaken er god, bedre enn mye annen fisk.

Og så sunt da!  Du kan snakke om mat fra bunnen av, det har vi her 😀

 

Tok ikke bilde da, men det smakte veldig godt, og etterpå ble det en liten hvil igjen…på begge to.

Sånn er det med oss “pensjonister”. 😉 Vel, jeg er jo ikke pensjonist enda, men det går fint som ufør også det 😄

Det har vært en flott septemberdag, og når jeg var nede med restene av silda, måtte jeg knipse litt bilder igjen

Nå har jeg fått lagt over litt mer fra nouwbloggen. Får ta litt om gangen, så får jeg alt over hit til slutt. 🙂

Så fornøyd 😀

Nei, ikke med det andre maleri jeg prøvde meg på i dag, så det får du ikke se.

Du skal heller få se det lille, enkle denne gangen. 😉

Sønnen min har jo bestilt et bilde av eiketreet de har i hagen, men det barnemaleri jeg malte i dag, det skal ikke opp på noen vegg 🤣🤣🤣

Nei,  det jeg er fornøyd med, er at support har hjulpet meg å få alt fra bloggen jeg hadde på wordpress over hit. Så nå mangler jeg de årene på nouw, men det må jeg i tilfelle legge inn selv, og det er mye jobb.

Så jeg får se om jeg orker.

I hvertfall har jeg det meste mellom desember 2016 – august 2019

Så da mangler jeg fra august 2019 – november 2021

Artig at jeg plutselig kom på at jeg kunne få det over hit.

Så nå kan du lese om du har lyst.

Kan mangle litt bilder,  men de skulle prøve mer for å se om de fikk over alt.

Nå skal jeg prøve å slappe av litt…brukte meg opp på rydding av klær og maling gitt 😉😁

Fine sysler en regnværsdag 🙂

Trondheim – tannlegen

Fortsatt i Trondheim,  og i dag tok vi bussen til sentrum.

Tannlegen ventet igjen 😉

Denne gangen var det den årlige kontrollen, og med et ekstra røntgenbilde ble det “bare” kr 1500,- 😳😁

De burde virkelige innføre tannlege under egenandel, slik som legetimer. Skjønner egentlig ikke hvorfor ikke det er gjort for lenge siden.

Skjønner godt at de med lite innkomst, ikke kan ta seg råd til å gå til tannlegen. Gleder meg ikke til den dagen jeg blir minstepensjonist, og kanskje begynner å få mer utfordringer med tennene. Da må jeg nok spare inn til det og droppe andre ting.

Vi hadde egentlig fotpleie også i dag, men hun var blitt syk,  så den timen gikk ut. Og glad var jeg for det.

Vet ikke helt hva som feiler kroppen for tida, for når jeg var hos legen sist, så sa jeg at jeg var i bedre form, men hvor den bedre formen er nå, nei, det vet jeg ikke 😳😉😁

Vi tok bussen hjem igjen rett etter tannlegen, for vi har ikke ork til å rusle i byen.  Dessuten regnet det også.

Vel tilbake, gikk vi av ved City syd, en holdeplass tidligere,  og spiste tidlig middag på Egon.

Det ble pizza i dag. En stund siden sist,  og vi hadde ikke lyst på noe voldsom middag.

Etterpå var jeg innom et par butikker, og da var jeg helt ferdig. Kroppen protesterer noe veldig, men kom meg tilbake på hotellet,  rett i seng, og der sovnet jeg en liten stund.

På BB vises det ikke noe hvile likevel, så noe stresser i kroppen om dagen..

Her har jeg mellom 13:30 og 14:30 liggi og sovet, etterpå en kaffe, og resten i senga. Sett på tv, og litt nettbrett.

Ikke mye hvile..

Men nok om det,,.blir litt vel mye helse og kropp på innleggene mine for tida,..ikke meninga egentlig, og jeg skjønner du kan bli lei…

Vi fikk vært i koselig lunsj hos søstra til Olav i går, og hadde tenkt oss til dattra hans som bor like ved oss her, men måtte stå over.  Blir visst ikke i dag heller.

Lei av å ligge her i senga på hotellet, og lengter hjem,  men Olav har legetime m.m. imorra, så vi må være en natt til.

Kjenner meg mett på å være på hotell.  Det som før var luksus,  og noe spesielt, har blitt mer nødvendig opphold for oss, og vi blir litt lei 😉

Men vi har det fint sjø, kan jo ikke annet enn slappe av innimellom slaga, og det er jo greit 😀 Vi lider ingen nød akkurat 😁🙂

Tenkte å kanskje treffe noen  mens vi var her, men får ha det til gode ☺️

Nok et lite interessant innlegg fra meg, som ønsker deg en god valgkveld. Og ja, så klart vi har stemt…på forhånd 😉😀

Det ble ikke teater likevel 😳

Her skulle vi vært i kveld.

Kjøpte billetter for en god stund siden, da var jeg i bedre form, og hadde så lyst til å se denne forestillingen.

Kirsti, hyttenaboen var der forrige lørdag, og hun sa vi kunne glede oss.

Den var veldig bra!

Så denne uke har jeg gledet meg, og allikevel mest gruet meg.

Hvorfor grue seg til noe som er så artig, sier du?

Fordi formen min har ikke vært god, og jeg sliter med å klare å være med på ting på kveldstid.

Hadde jo helt glemt at slike forestillinger tar flere timer, i tillegg til at vi må være der ca en time før.

 

Ved frokostbordet i dag, så jeg at mannen min hadde en dårlig dag, og han sa at det kom til å koste veldig mye for ham også å gå på denne forestillingen.

Og han har jo sett hvordan jeg har hatt det siste ukene. Med det samme ble jeg sint…ikke på han, men på at det skulle være så vanskelig å kunne være med på noe annet, noe hyggelig og fint.

Det som er leit, er at å være med på slike ting, i tillegg til at det er kveldstid, og det blir sent,  det gjør at nattan blir dårlig, og dagene derpå også.

Og det betyr mye å ha så gode dager som mulig. Da må vi ofre slike ting.

Jeg fikk tenkt meg litt om, og bestemte meg for å legge billettene ut for salg. Hadde jo noen timer på meg. Så sa jeg at hvis de ble solgt, så var det helt greit, og hvis ikke, skulle vi se om vi orket å dra når det nærmet seg.

Jeg ble letta når jeg hadde bestemt meg, for jeg har nok gruet meg mer enn jeg ville innrømme for mannen..

Det gikk en time, så fikk jeg mail fra ei som ville kjøpe billettene.

Så da solgte jeg dem, og var glad jeg ikke tapte så mye. Solgte dem bare litt billigere enn jeg kjøpte dem.

Og da først, kjente jeg at jeg gledet meg til turen

Det var nok med kjøreturen til byen, middag på Orkanger, og en liten tur på butikken.

Da hadde jeg så smerter, og var stiv i kroppen, så hotellsenga var god å finne.

Tok en liten tur på kjøpesenteret ved hotellet for å kjøpe kveldsmat, og fikk kjøpt meg et par bukser som jeg trengte.

Da var klokka 18, og jeg kjente at det var veldig godt å ikke sitte på teater i nesten 4 timer da

En selfie må til

Resten av kvelden lå jeg her…vondt fra hodet og ut i armer og kropp, så det var godt å slappe av

 

Stjernekamp på tv, og dempet, for det var jo rock som var sjangeren i dag, ikke vår favoritt akkurat 😄

En koselig kveld sammen med mannen min ble det,  og nå håper vi på en god natt, så vi orker å gå på lunsjbesøk i morra 😉😀

Og du, vi er ikke lei oss for at vi måtte droppe teater, det koster mer enn det smaker nå, så da koser vi oss mer med slik det ble i kveld. 🙂

Mannen har allerede sovna, så nå sier jeg god natt 🥰

Pappa ❤️

I dag er det 5 år siden pappa døde, 8. September 2018. Knut Egil Asplund, min og mine 5 søskens pappa, ektefelle, bestefar, oldefar…

Mange fine titler, i tillegg til at han var misjonær, pastor. Han var en altmuligmann som gjorde mye godt de årene han var her. 83 år ble han. Om du søker på navnet hans, vil du se mye av det han og mamma jobbet med. 🙂 Veldig stolt av faren min ❤️

Om han var perfekt? Nei, ikke han heller 😉 men den beste pappa jeg kunne hatt 🥰 Og den beste mannen i følge mamma ☺️ Hun og jeg ble ikke enige om det…for jeg har den beste mannen, sa jeg, og den beste pappaen 😄😍

Jeg vil igjen dele med deg det jeg skrev etter at han døde, og som jeg delte i begravelsen.

Savnet er der, men de gode minnene lever sterkt videre 🥰

 

Kjære pappa.

Da kom den dagen vi har fryktet. Dagen da den siste klemmen er gitt. Dagen da du lukket øynene for siste gang.

Det er tungt, vondt, og ufattelig trist at du er borte nå. At jeg aldri mer skal få høre; ligeså, når jeg sier jeg er glad i deg!

Vi to var enige om at vi visste at vi var glad i hverandre, trengte ikke si det hver gang. Men mamma, pushet på, «si at du er glad i ho da», så vi sa det vel hver gang likevel. Alle barna opplevde dette.

Vi har de siste dagene fått mange gode kondolansemeldinger med varme ord som at vi har en pappa, en ektemann, bestefar og oldefar som var så snill og tålmodig. Så lugn og rolig. Samtidig som du var klar i talen når det gjaldt ting du måtte ta tak i som pastor og som misjonær.

Når det gjaldt å være streng med oss barna, så var det vel ikke så ofte du hevet stemmen, men det var ikke vanskelig å tyde blikket ditt heller ..

Mamma sier og sa at du var perfekt.

Men du var nok et menneske med både feil og mangler du også, og det skal sies at du ikke har vært enig i alt vi barna har gjort, men uansett var du der for oss. Med dine sterke og svake sider, og ikke minst din kærlighet.

For meg betyr det å være perfekt, at DU var den du var! Den perfekte pappa, for du var pappan min! Pappan vår!

Du var pappan til dine 6 barn. Bestefar til mange, og oldefar, og ikke minst var du mammas store kjærlighet!

Nå har du det godt pappa. Du slipper mer turer til sykehuset, dialyse, slitsom hoste. Du slipper å få hjelp til alt. Nå klarer du det selv igjen.

Takk for at du var den du var!

Litt abstrakt igjen

I dag dro mannen tidlig til Trondheim,  så når jeg våknet var det stille i huset, og jeg sto ikke opp med en gang..gjør jo sjelden det om han er hjemme også. Men det er fort tvingende nødvendig å stå opp, så også i dag.

Frokosten ble da havregrøt, og kroppen var ikke sånn veldig i toppform, så jeg koste med litt med å lage et par abstrakte malerier igjen.

Her er det første

Jeg synes det er artig å se hva som dukker opp når jeg lager disse.

To forskjellige teknikker, og begge like spennende 😀

Når maleriet er vått, synes ikke alle fargene, men så tørker det, og ting dukker opp etterhvert. Veldig artig maleteknikk. 🙂

Etter dette kom jeg meg ut, og klippet alle kanter på plen, og rundt huset.

Det tok som vanlig litt tid, og jeg må ta pauser,  men desto deiligere når jeg kommer i havn 😀

Morgenens bilde før jeg satte i gang

Jeg rakk å hvile en times tid før Olav kom fra byen, og da ble det god lunsj.

For når mannen er på tur, og stikker innom butikken, da blir det som regel litt ekstra godt. Både brød og pålegg ☺️

Litt hvile igjen på begge to, men så gikk Olav ut og klippet en del av plenen.

Jeg fikk endelig gjort rent Peugeot,n innvendig, men da var det nok for meg i dag.

Bare litt middagslaging, kveite m.m.

Og tror du ikke Olav hadde skeiet ut, og kjøpt med et par kakestykker fra bakeren 😉😀

Tenkte ikke på å ta bilder av dem heller, for det ble et lite stykke til kaffen etter middagen. Jeg orket bare et kvart stykke av ostekaka, mens Olav spiste hele marsipankakestykke. Han er så glad i det ☺️

Da har jeg litt igjen til kaffen i morra også, mens han må klare seg med noe annet, tørr kjeks eller noe 😉😄

En fin dag, og kroppen brukt opp for denne dagen. Den er vond, men det har den vært de siste dagene, så jeg regner med det går over snart 🙂 Lov å håpe 😉

Et lite bilde av en nesten ferdigklippet plen med sola til slutt 🌞