God morgen 😃


God morgen! 😂😄

I går la jeg ut et juksebilde…i dag kommer det ekte morgenbilde 😉 Nesten så man blir skremt når man ser seg i speilet på morran…og at man må be om navn og personnummer på den man møter 🙄😆

Enten så blir man deppa, eller gjør som meg og si; neimen hei du….hvordan er det du ser ut i dag? På tide med en klipp kanskje? Også ler jeg litt av og med meg selv 😄 Det hjelper nemlig ikke å gråte 😂

Man får værra som en skal, når,n itte vart som en sku 😆

God søndag! 

#søndag #klipp #godmorgen #blogg #hår #frisør #bilde #juks #deppa #le 

 

Lørdag

Nå har det gått en god stund siden jeg har skrevet noe her. 

Ikke akkurat en spesiell grunn, men har vært mye jobb, og i tillegg forkjøla og sliten, og da får pc,n være i fred på kveldstid. 

Føler meg litt sånn innimellom, spesielt om morgenen når klokka ringer og det er tid for jobb

 

Det er morsomt å skrive blogg, men det er akkurat det jeg har tenkt det skal være; morsomt. Blir nok aldri en stor blogger som får priser for det ene og det andre, men det var jo ikke derfor jeg startet å blogge heller.  Jeg har alltid likt å skrive, og siden verden har forandret seg en del de siste 30 årene, (eller er det meg?) så skriver man ikke så mye brev lenger, og da kan jeg heller skrive brevene her, til meg selv eller andre som skulle ha lyst til å lese.

I 12 års alderen hadde jeg mange brev venner, og jeg skrev flere brev i uka.  Tenkte vel ikke på at det kostet med frimerker, det betalte jo mamma og pappa. 😉  Det som var artig var jo å treffe enkelte av brevvennene i voksen alder, og mimre litt.

Jeg hadde også ei god barndomsvenninne da jeg gikk i 1-3 klasse. Vi så hverandre en gang når vi var blitt tenåringer, men så hverken hørte vi eller så vi hverandre før jeg fant navnet hennes etter litt leting, og tok kontakt via facebook.  Det var kjempehyggelig å få kontakt igjen.  Man kan si mye om faceboock, men det har gjort verden mindre.  Fikk også kontakt med mange av mine ungdomsbekjente fra Sør-Amerika etter mange år pga facebook.

Så fra at det tok flere mnd’er for å få et brev, kan vi nå ha kontakt bare via noen tastetrykk. Og få svar ganske raskt.  Det har blitt en helt annet verden enn på 70 og 80 tallet.  Masse positivt ved disse forandringene, og en del man kunne ønsket seg tilbake til.

Det beste er at man også kan følge familie og kjente gjennom facebook, og vite litt om hva de holder på med. 

 

Så nå får jeg vel stikke innom der en tur og se om det har skjedd noe nytt…
 

God lørdag! Nyt den maks.  Her blir det snart kaffe og fersk sjokoladekake 😉

 

 

#lørdag #brev #brevvenner  #facebook #blogg #frimerker #forkjøla #sjokoladekake #ungdom #barndomsvenninne

Pannekaker – slanking – hører det sammen da??

Her om dagen sa mannen min at han hadde lyst på pannekaker. Og som sagt, så gjort…i dag ble det pannekakemiddag! 🙂

Vi har ikke dette så ofte, men når vi da først lager det smaker det jo kjempegodt!

Og til det må vi ha bacon og tomatsuppe (glemte å ta bilder av det før alt var spist opp) 😉

Skal jeg være helt ærlig, så spiste jeg for mye, men når man er litt forkjøla, og sulten,…da går det ned på høykant!

 

Er det januar og slanketid sier du? 

Joda, vet det, men man kan ikke tenke kalorier og slanking hele tida.  Litt rart det der med et nytt år….  Da skal man liksom endre på det ene og det andre.  Synes det er bedre å gjøre alt med måte hele året jeg….joda, går opp noe kilo, men hvis det ikke blir for mange er det enklere å få de bort igjen.  Dessuten så har jeg passert 50, og da skal man ikke se ut som når man var 16…det er nå min private mening .. 

Også er det så rart med det, at når jeg tenker på min mormor og farmor (ingen av de var så veldig slanke), så tenker jeg ikke på at de hadde noen kilo for mye, mer hvor koselig det var å være sammen med dem! 

Slanka ikke de seg spør du….?  Å joda, mormor begynte hver mandag hun! haha……men lyktes det? Nei, hun var altfor glad i god mat, og veldig flink til å lage god mat!  Ingen lager saus som mormor gjorde, ikke engang den gode sausen til mannen min slår hennes saus til svinesteka!


 

Det er så rart..  Når jeg sitter slik å skriver så ender jeg opp med å skrive om mye mer og andre ting enn når jeg starter.  Det er det jeg synes er litt artig med å ha en blogg…bare skrive i vei, og la tankene fly.

Kommer tilbake med flere tanker siden….Ha en fin kveld der du er!

#pannekaker #slanking #januar #mormor #farmor #blogg.no #blogg #tanker

Freddan 😃

Og når det er freddan, da er det lov å spise is! 😄🍨masse 🍦🍧😂

Men når det er yoghurt is er det ikke såå ille..er det vel? 😆

Ikke sponsa…men siden jeg har jobbet der flere sesonger synes jeg det fortjener sin plass 😉

Etter dette til dessert med mye godt oppå

burde jeg sikkert gå en laang tur, men……

…det er jo freddan 😃😍😄

God fredagskveld! Nyt den hvor enn du er! ☺

#fredag #kveld #yoghurt #yoghurtis #sunt #kos #freddan #blogg.no #blogg 

Januar

Da er vi i gang med et nytt år!

Som regel liker jeg å ha juletre, og pynt stående en til to uker etter nyttår, men av en eller annen grunn føltes det mer riktig å komme i gang med det nye året.

Så i går ble det storopprydding og sortering av julepynten før den ble pakket ned for lagring til neste jul.  Det var veldig koselig med alle lysene, og julepynten, men det er jammen meg koselig i stua etterpå også. 

Og når jeg til slutt hadde fått alt ryddig og fint, var det på tide å benytte det fine været.

Sol og masse snø = mitt favorittmotiv!

Det var 8 minusgrader, men hva gjør det når man har gode, varme klær!  Som tenkt, så gjort…hu mor pakka seg inn og ble ute en times tid.  Trim og flotte bilder, det er verdt noen minusgrader. Alle palmene i hele verden klarer ikke hamle opp med dette når det gjelder vakker natur! Det er ihvertfall min mening. 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#julepynt #rydde #fjernejulepynt #snø #vinter #kulde #minusgrader #trøndelag

#tur #vinterstemning #januar #flatåsen #trondheim

2017 – Godt Nytt År!

Siste dagen dette året ble en ganske fin dag værmessig. 

Som du kan se av bildet, så var det ikke mye snø, og kun noen få partier med is og glatt på veien.  Så vi valgte joggesko i dag, og det er vel første gang vi har kunne bruke her i Trøndelag 31.12-

Det ble en lang og god tur.  Vi hørte begge på lydbok, og det er så greit når man skal gå lang tur for da glemmer man at man blir sliten.

Resten av dagen ble rolig foran tv, og med pc’n for å rydde opp i dokumenter og bilder m.m. før et nytt år.

Solnedgangen ble kjempefin i dag også, med de flotte #perlemorskyene som har vært her i trøndelag de to, tre siste dagene. Nå fikk vi også sett dem.

Min kjære mann lagde god kalkunmiddag til oss, og med riskrem til kaffen og småkaker ble det en ganske så perfekt nyttårsmiddag!

Vi hadde juleselskap i går, så da var det helt greit å være alene denne kvelden. Vi er heldigvis ganske like sånn, trenger ikke mange rundt oss for å ha det bra. Men det er koselig å ha huset fullt av barn og barnebarn ihvertfall en dag i jula.

Det er jo også hyggelig å se tilbake på bilder vi har tatt tidligere, så da måtte vi jo ta en selfie slik at vi har dokumentert nok en feiring.
 

Avslutningen ble tradisjonen tro å se på rakettoppskyting fra vinduene.  Vi ser raketter på alle kanter, så da er det sjelden vi har behov for å gå ut for å stå og fryse når vi ser på.  😉

Ønsker deg et riktig Godt Nytt år! 


 

 

#nyttår #godtnyttår #raketter #tur #kalkun #riskrem #selfie #perlemorskyer