Makrellsuppe

I går fant vi ut at dagens middag skulle være makrellsuppe.

Ettersom mannen i huset holder på med trefelling m.m. for tida, bør jeg lage middag ihvertfall 😄

Så etter frokost, som består av havregrøt hver dag i ukedagene, (for meg) 😁 begynte jeg å skjære opp grønnsaker.

I denne suppa bruker vi kålrot, hodekål, gulrot, poteter, purreløk. Dette står og varmes på veldig svak varme 2-3 timer. Har også oppi litt grønnsak- og fiskebuljong.

Makrellfilétene ligger til tining. Fisket like utenfor her i fjor

Når alt er gjennomkokt, deles makrellen opp i småbiter, og legges oppi de siste 5 minuttene.

Det smaker så godt at det er lurt å ha nok til en dag til 😄 Og det har vi 🤭

Anbefaler deg å prøve denne. Enkel å lage, og knallgod. Jeg lover deg at suppa med kjøttbollene blir stående igjen 😂

Første gang jeg skulle smake denne var jeg skeptisk, og Olav varmet sodd samtidig, men makrellsuppa vinner da gitt 😁

Og jeg er veldig glad i sodd også ☺️

8 kommentarer

Siste innlegg