I går fant vi ut at dagens middag skulle være makrellsuppe.
Ettersom mannen i huset holder på med trefelling m.m. for tida, bør jeg lage middag ihvertfall 😄
Så etter frokost, som består av havregrøt hver dag i ukedagene, (for meg) 😁 begynte jeg å skjære opp grønnsaker.
I denne suppa bruker vi kålrot, hodekål, gulrot, poteter, purreløk. Dette står og varmes på veldig svak varme 2-3 timer. Har også oppi litt grønnsak- og fiskebuljong.
Makrellfilétene ligger til tining. Fisket like utenfor her i fjor
Når alt er gjennomkokt, deles makrellen opp i småbiter, og legges oppi de siste 5 minuttene.
Det smaker så godt at det er lurt å ha nok til en dag til 😄 Og det har vi 🤭
Anbefaler deg å prøve denne. Enkel å lage, og knallgod. Jeg lover deg at suppa med kjøttbollene blir stående igjen 😂
Første gang jeg skulle smake denne var jeg skeptisk, og Olav varmet sodd samtidig, men makrellsuppa vinner da gitt 😁
Og jeg er veldig glad i sodd også ☺️
Mmm – ser kjempegodt ut! Deilig med suppe <3 klem
Den ble veldig god ☺️. Passet godt i dag, en regnværsdag, og litt kaldt ute 😉 God klem ❤️
Joss…takk for tipset:)
Bare hyggelig ☺️
Suppe er godt! 🙂
Veldig godt ☺️
Flink du. Godt med suppe av alle slag. Nyt dagen! Klemsiklem:)
Tusen takk. Ja, det er det. ☺️
Ha en fin dag. Klem ❤️