I går fant vi ut at dagens middag skulle være makrellsuppe.
Ettersom mannen i huset holder på med trefelling m.m. for tida, bør jeg lage middag ihvertfall
Så etter frokost, som består av havregrøt hver dag i ukedagene, (for meg) begynte jeg å skjære opp grønnsaker.
I denne suppa bruker vi kålrot, hodekål, gulrot, poteter, purreløk. Dette står og varmes på veldig svak varme 2-3 timer. Har også oppi litt grønnsak- og fiskebuljong.
Makrellfilétene ligger til tining. Fisket like utenfor her i fjor
Når alt er gjennomkokt, deles makrellen opp i småbiter, og legges oppi de siste 5 minuttene.
Det smaker så godt at det er lurt å ha nok til en dag til Og det har vi
Anbefaler deg å prøve denne. Enkel å lage, og knallgod. Jeg lover deg at suppa med kjøttbollene blir stående igjen
Første gang jeg skulle smake denne var jeg skeptisk, og Olav varmet sodd samtidig, men makrellsuppa vinner da gitt
Og jeg er veldig glad i sodd også
Mmm – ser kjempegodt ut! Deilig med suppe <3 klem
Den ble veldig god
. Passet godt i dag, en regnværsdag, og litt kaldt ute
God klem 
Joss…takk for tipset:)
Bare hyggelig
Suppe er godt!
Veldig godt
Flink du. Godt med suppe av alle slag. Nyt dagen! Klemsiklem:)
Tusen takk. Ja, det er det.

Ha en fin dag. Klem