2017 – Godt Nytt År!

Siste dagen dette året ble en ganske fin dag værmessig. 

Som du kan se av bildet, så var det ikke mye snø, og kun noen få partier med is og glatt på veien.  Så vi valgte joggesko i dag, og det er vel første gang vi har kunne bruke her i Trøndelag 31.12-

Det ble en lang og god tur.  Vi hørte begge på lydbok, og det er så greit når man skal gå lang tur for da glemmer man at man blir sliten.

Resten av dagen ble rolig foran tv, og med pc’n for å rydde opp i dokumenter og bilder m.m. før et nytt år.

Solnedgangen ble kjempefin i dag også, med de flotte #perlemorskyene som har vært her i trøndelag de to, tre siste dagene. Nå fikk vi også sett dem.

Min kjære mann lagde god kalkunmiddag til oss, og med riskrem til kaffen og småkaker ble det en ganske så perfekt nyttårsmiddag!

Vi hadde juleselskap i går, så da var det helt greit å være alene denne kvelden. Vi er heldigvis ganske like sånn, trenger ikke mange rundt oss for å ha det bra. Men det er koselig å ha huset fullt av barn og barnebarn ihvertfall en dag i jula.

Det er jo også hyggelig å se tilbake på bilder vi har tatt tidligere, så da måtte vi jo ta en selfie slik at vi har dokumentert nok en feiring.
 

Avslutningen ble tradisjonen tro å se på rakettoppskyting fra vinduene.  Vi ser raketter på alle kanter, så da er det sjelden vi har behov for å gå ut for å stå og fryse når vi ser på.  😉

Ønsker deg et riktig Godt Nytt år! 


 

 

#nyttår #godtnyttår #raketter #tur #kalkun #riskrem #selfie #perlemorskyer

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg