Nå har jeg et spørsmål til dere som er flinke til å lage mat.
For en stund siden prøvde jeg meg på frityrstekt fisk. Den røra jeg fant oppskrift på da var altfor tykk. Jeg tynna den litt og den ble ganske bra. Men ikke optimal.
I dag prøvde jeg derfor en litt annen oppskrift, men for å si det mildt, så smakte det langt fra godt, og det ble ikke sprø deig.
Er det noen som har en god oppskrift som ikke kan bli annet enn vellykket? 😉
Er så kjedelig når god fisk blir “ødelagt”. Vi spiste det, men begge var enige om at dette var den verste middagen jeg har lagd på lenge .
Artig å prøve litt nye ting, men veldig kjedelig når resultatet ikke svarer til forventningene .
Heldigvis er jeg ikke med i Masterchef (for dere som kjenner til det), så jeg ble ikke stemt ut enda, men mannen min ba meg gjøre det godt i stresstesten ;D
Tar gjerne i mot tips og råd fra dere. 🙂
#tempurarøre #frityrstekt #fisk #masterchef #oppskrift #blogg #middag #hverdag #mislykket
Der kan jeg ikke hjelpe…hihihi..ikke noe superkok..og her kjøpes alt som er belagt med sånn krisp…Lykke til! 🙂
Toini: Hehe…takk! Har fått litt mer lyst til å lage litt annerledes mat innimellom, og har fått til en del godt, men dette var langt fra vellykket 😉
Jeg kan jo ikke lage mat som du vet 😀 Så her kommer ingen tips 😉 Men fisk er godt, jeg kjøpte seibiff med løk fra frysedisken i da 😀
frodith: Ja, vi må ha fisk. Og sei er godt som regel. Angret på at jeg ikke stekte den vanlig, men er liksom artig med forandring. 😉
Har spist mye seibiff med løk fra frysedisken før. Men med en mann som er oppvokst med fersk fisk, så er det ikke det gan helst vil ha 🙂
Jeg lager mye mat jeg, men her må jeg melde pass.
solliv: 🙂 Får håpe det er andre som vet akkurat dette, også får du heller gi meg andre gode råd 😉
Hihi, uff, fort gjort å gå på en smell…. dette kan jeg ingenting om, men jeg vet hvordan det er å ikke få til det en hadde tenkt! 🙂
Margrethe: Ikke særlig morsomt det nei 😉 hehe