Kan jeg friste deg med litt rips med vaniljesaus? Siste ripsen for i år plukkes for kun å nytes med vaniljesaus. 🙂
Har fryst ned litt men den smaker alltid best nyplukka!
God lørdag der ute i Norges langstrakte land! 🙂
#rips #vaniljesaus #nyte #dessert #spise #lørdag #helg #blogg #bloggno #naturbilder #hage #foto #natur
8 kommentarer
Jatakk!!..hehe 🙂 Rips er jo nydelig..men enig – best nyplukka 🙂 Ha en flottersfin lørdag <3
Helene: Takk for det! 🙂
Rips med sjøllaga vaniljesaus. Tine sin er full av fortykkningsmiddel E407 carragenan som får forsøksdyr til å blø i magen, ligge unna den og se etter E407 det er en versting i matvarene våre og kan hjelpe oss til å få mange koselige sykdommer.
suttung: Huff, det er sant! Er dessverre ikke godt på å lage det fra bunnen av. Er vel for lettvint å kjøpe..
God God lørdag! Ja i min barndoms hage vokste mange ripsbusker. Min mor serverte rips m vanilvaniljesaus og med eggedosis. Har du prøvd det? Vi hadde også ripsbusker på småbruket vi hadde i 17 år. Her har jeg solbær i hagen og jordbær krukke på verandaen. Takk for et vakkert bilde!.
mimremor: Ja, eggedosis er kjempegodt på blåbær. Har spist mye av det. Hender til og med jeg lager meg eggedosis nå også. 😉 Det var ofte lørdagsgodtet i min barndom. Ikke alltid vi hadde råd til annet, men det gjorde ikke noe når mamma fant alternativer 🙂 Koselige minner! ?
Kjempegodt med rips, gele, og nyplukket. Barndomsminner det for meg 🙂
frodith: Ja, det er gode barndomsminner ? 🙂