Elgkarbonader

I går blandet jeg 3 kg med elgkjøttdeig til farse. Dermed visste jeg hva som ventet meg når jeg kom tilbake fra trening, og handling. 😉

Det var bare å rydde bort varene, få på seg forkleet og sette i gang med å steke over 4 kg farse. Det går ganske raskt. En times tid så er de ferdige, og ligger til kjøling.  De må være godt kalde før de vakumères og fryses. Så i dag blir det….ja, du gjette riktig; Elgkarbonader, kålstuing, potet og brun saus til middag. Kjempegodt med slik mat innimellom! 🙂

 

Ellers er det igjen tid for album….over halvveis på 2016 nå, så det nærmer seg. 2017 går nok raskt, for vi tar ikke lenger så mye bilder av barnebarna. De har blitt så store at de sjelden sitter lenge nok i ro til av vi får klare bilder. 😉 Så jeg får bruke de som er minst uklare, så vi får noen bilder ihvertfall. 🙂

Eldstejenta på 13 nekter å bli tatt bilde av. Hun holder handa foran ansiktet, eller snur seg bort. Jaja, det er en tid for alt…heldigvis klarer mamma’n å ta bilder som hun sender meg. Er liksom koselig å se ansiktet hennes da. 😀

 

Ute er det grått i dag, og kald sno…holdt med turen til og fra treninga i dag. Kos deg og nyt lille fredagen! 🙂

 

#elg #elgkarbonader #elgkjøttdeig #kjøttdeig #farse #mat #middag #hverdag #hverdagen #blogg #album #bilder

6 kommentarer
    1. Jammen er du flink. Vi hadde elghakk til middag i går og jeg har litt farse i frysa som kan lages kaker av en annen dag. Så flink du er med albumene. Jeg er så på etterskudd her, så jeg må skjerpe meg. Ha en fin kveld 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg