Tur til Hurum

Lørdag var jeg en tur til Hurum for å besøke broren min og familien.  Har ikke vært hos dem på hytta før, så det var veldig koselig å endelig kunne ta turen dit.

Det var en kjølig gråværsdag, så det ble ikke noe sitting på takterrassen, men desto hyggeligere inne da.

Vi hadde noen koselige timer, og det er jo et stykke å kjøre, så jeg dro hjemover relativt tidlig, og var hjemme ved 21 tida.  Sliten, men veldig fornøyd, og med gode minner igjen.

 

Du kan se litt av utsikten og omgivelsene her. Jeg var litt tidlig ute, så jeg kjørte litt videre til jeg kom til Storsand. Satte meg litt på en benk der, men det ble litt kaldt etterhvert. ☺️  Kiosken var ikke åpen, så det var ikke noe godt å få kjøpt. Sikkert like greit med tanke på alt som kom til å bli servert hos broren min etterpå 😉

Overskyet og grått, men fint likevel

En selfie er på sin plass 🤭

Her ser du hytta fra baksiden, med takterrassen på toppen

Utsikten

Plutselig passerte Color Line også.

I sundet like utenfor der de har hytta, sank Blücher, og broren min som er veldig opptatt av historie, fikk søstra mi til å male skipet

Også viste han meg en filmsnutt med 2 cruiseskip som hadde passert en kveld, og vi kunne hørte de spilte ti hverandre, blåste i hornet så og si 😉 Det hadde vært 3 skip samtidig.

 

Ettersom det var første gang jeg besøkte dem, måtte jeg jo ha med noe, og valget falt på solsikker. De passet fint inn hos dem som er glad i svart på det meste, og enkle, eller lite farger til.

Før jeg skulle dra, etter en skikkelig god middag, med flere retter…altså koldtbord. (Elisabeth, kona til broren min elsker å lage mat, og gjerne mye mat), crème brûlée, sjokoladekake, is og bringebær, tok vi turen opp på takterrassen.

Kan tenke meg det er godt å sitte her på varme sommerdager 😀

Sønnen deres Tommy og barnebarnet Mikael var også der, og det var så fint å være sammen med dem. Mikael kjente meg ikke, men tødde opp og satt ved siden av meg til slutt. Fikk til og meg en klem før jeg dro ☺️❤️

Fin utsikt til Drøbak på andre siden

Vel hjemme tittet månen så vidt fram gjennom skyene, og jeg kunne sove godt hele nattan, minus to timer midt på 😄

6 kommentarer
    1. Koselig fin tur! Og for en kul hytte. Den likte jeg altså..Tenker dere hadde det fint på lørdag.
      Moro å være på tur! Fine bilder her, klemmer og fin kveld.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg