Hjemmelagd fiskegrateng

I går ble vi enige om at vi skulle lage opp fiskegrateng i dag.

Olav tok dermed opp alt vi hadde i fryseren av torsk, hyse og lyr, og han kokte den etter frokost.

Så renset han, og det resulterte i 2844 gram fisk 🙂

Jeg kokte opp makaroni, og lagde hvit saus med masse egg oppi ☺️

Så hadde jeg fisken og mesteparten av makaronien. Viktig at det er mest fisk 😉

Det ble 7,5 kg med ferdig grateng 🙂

 

Ettersom vi har fått mesteparten av fisken av hyttenaboen på Snøsentoppen, så fikk de 1 kg med ferdig grateng. Og den i ildfast form har vi nettopp hatt til middag, med potet, revet gulrot, smeltet smør med løk.

En blogger som deler oppskrifter tar jo alltid bilde av tallerken med maten til slutt, men ikke jeg nei 🙈😄

Var sulten sjø 😁

Det smakte så godt,  at jeg ble litt vel mett…eller vi ble det 😄

Så nå fant jeg sofaen igjen jeg. Mannen liker seg best i godstolen, og er så snill at han gir meg førsterett på sofaen stort sett 😉🥰

God middag! 😀

8 kommentarer
    1. Den ser helt super ut! Liker det du sier – det skal være mest fisk – det syns jeg ikke det er i de man kjøper, så de er jeg IKKE glad i……! God klem <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg