Arkivbilde fra juli 2020
Arkivbilde fra juli 2020
Den ble så nærgående at jeg lagde karbonader av den
De ble skikkelig saftige og gode til tross for ujamn steking. Men så er jeg ingen kokk heller, så da går det nok fint
Skal jo være kortreist mat nå, så da må vel dette være så kortreist som det går an
Her har du oppskrifta. Bruker ikke løk lenger. Vi synes det er bedre uten. I dag lot jeg farsen stå i 4,5 timer, i stedet for natten over
12 kommentarer
He he. Send elgen hit slik at jeg kan lage karbonader også:)
Det må blir broren det da

Såpass også. Ja, den var nærgående, men stilig å se på
Elgkjøtt er jo så godt
Ønsker deg en superfin mandagskveld og ei kjempefin og god uke

Purr, purr og klem fra Toril og kattene
Tusen takk for det


Ja, denne var veldig nærgående. Heldigvis ikke ofte den kommer i hagen
God uke, og god klem
Hihi, herlig innlegg….! Tror jeg ville tenkt meg om før jeg gikk i hagen deres (om jeg var en elg da…) – vipps så blir den en karbonade…
klem <3
Haha, ja, den har ikke vært her på lenge nå


God klem
Tuller du nå…:D
Den var nærgående, men jakta var vel ikke begynt, men tror det ble gode kaker
Må tulle litt, men den var i hagen her..men jeg har ikke jaktlisens, så vi må nok kjøpe kjøttet av andre

Kakene ble veldig gode
heheheh både elgen og kakene ser lekre ut!
Du gode min, det var kortreist!!!!! Søsteren har to stykker som går rett under soveromsvinduet sitt hver natt. Hun får vel lage karbonader hun også
Klemsiklem:)
God klem